Proiectul

Proiectul ”In the STREET_ART” aduce în atenția locuitorilor cartierului bucureștean Tei și a bucureștenilor în general,  arta stradală ca o modalitate eficientă de a însufleți și de a îmbunătăți spațiile urbane mai puțin prietenoase și de a crește interacțiunea între oameni, în vederea întăririi sentimentului de comunitate.


Ne dorim ca prin acest proiect să aducem împreună artiști din domenii diverse, care să contribuie la reactivarea spațiului public din cartierul Tei, alături de locuitorii acestuia,  evidențiindu-l pe harta orașului și pe harta europeană, prin realizarea primei picturi urbane 3D cu caracter permanent din București. Totodată, proiectul promovează arta stradală autorizată ca formă de exprimare artistică accesibilă tuturor. 


”In the STREET_ART” presupune realizarea unei picturi de mari dimensiuni în curtea Școlii generale numărul 31 din cartierul Tei, cu rolul de a promova educația prin modalități nonformale. Beneficiarii vor fi atât toți elevii școlii, dar și populația din cartier care va veni la evenimentul de lansare al imaginii și va redescoperi pictura ca modalitate de petrecere a timpului liber.
Proiectul face parte din strategia de dezvoltare comunitară a cartierul Tei începută anul trecut de Asociația Komunitas.

Durată: septembrie-noiembrie 2013

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național, aria Intervenție Culturală.
Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a proiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu