sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Invitație la încheierea proiectului „In the STREET_ART”



Asociația Komunitas vă invită joi, 14 noiembrie, între orele 16-18, la Școala nr. 31 din cartierul Tei, în Sala de Consiliu, la evenimentul de diseminare a proiectului ”In the STREET_ART”, realizat cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național.

Prin proiectul „In the STREET_ART” al Asociației Komunitas, unul dintre pereții exteriori ai Școlii nr. 31 din București a devenit în octombrie 2013 fundalul primei picturi tridimensionale de mari dimensiuni, realizate  într-o unitate de învățământ din București/România. Pe lângă faptul că a contribuit la îmbunătățirea mediului fizic al școlii, proiectul a fost și un bun prilej ca elevii Școlii nr. 31 din cartierul Tei să învețe că desenele pe pereții clădirilor nu înseamnă vandalism atunci când rolul lor este să înfrumusețeze spațiul public și să transmită un mesaj.

Agenda evenimentului include:
         prezentarea obiectivelor, activităților și rezultatelor proiectului;
         principalele repere ale activității Asociației Komunitas în domeniul artei urbane, educației nonformale și intervențiilor artistice în spațiul unor instituții de învățământ;
         un atelier de lucru pe tema îmbunătățirii mediului fizic școlar prin intervenții participative, la care vor participa cadre didactice din diverse instituții de învățământ;
         vizionarea unui scurt film documentar, care cuprinde atât imagini cu etapele derulării proiectului, cât și impresii despre acesta.

Participanții la eveniment sunt reprezentanți ai asociației Komunitas, lucrători de tineret, inspectori școlari, profesori din Școala nr.31 și din alte unități de învățământ din capitală, reprezentanți ai mass media etc.

Dacă faceți parte dintr-un ONG și doriți să participanți la eveniment, vă rugăm trimiteți o scrisoare de motivație la una din adresele de mail voluntar.komunitas@gmail.com sau street.komunitas@gmail.com pana marți la ora 10:00. Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu